För ett tag sedan frågade min dotter om jag kunde "prata" med hennes äldsta tax och fråga vad som var fel för hon tyckte att han åt sämre än vanligt (han har alltid varit lite petig med maten) och att han var pipig vilket han absolut inte brukar vara och hon var såklart orolig ❤

Jag bad henne skicka ett nytaget foto och satte mig ner och försökte att inte lägga in några egna värderingar i det han berättade för mig. Det är mycket svårare att läsa av de man känner väl för det är lätt att man lägger in det man redan vet om individen.

Jag fick till mig att han hade det jobbigt på grund av att de hade en löptik i området och det gjorde honom frustrerad att inte förstå vad som hände i kroppen och eftersom han inte hade lust att äta tappade han också energi.

Dottern bekräftade att de misstänkte att de hade en löptik i området som nog gick samma vägar som dem och för att få i honom lite extra energi då han inte har några direkta reserver att ta av så serverade de lite extra gottigt till mat och vips så blev han piggare.

Och löptiken slutar ju löpa efter ett litet tag. Men framförallt så behövde dottern inte vara så orolig för hans hälsa längre. 

Det var bara ett exempel på vad man kan använda djurkommunikation till 😊

Och jag har självklart fått tillåtelse från dottern att skriva om detta ❤


djurkommunikation,