Igår var det dags för kurs igen. Vi började med meditation som vi alltid gör men den här gången gjorde vi en healingmeditation där vi skulle föreställa oss en ljusstråle med energi som gick rätt ner i huvudet på oss.

Det där med ljusstrålen hände mig en gång när jag mediterade själv hemma men då kom den alldeles av sig själv så jag frågar vår kursledare om hon tror att jag fick healing och det var hon säker på. Hon sade att änglarna, universum, gud (eller vad man nu tror på) antagligen tyckte att jag behövde healning och därför skickade de den :-)

Efter healingen skulle vi prova på psykometri, där man exempelvis får fram information om en person eller plats genom att känna av ett kort som låg i ett kuvert.

Det var jättesvårt och kändes inte alls som det var något för mig. Jag gillar mer att jobba med levande energier och när jag fick läsa av en person så gick det mycket bättre. Klockrent var hennes ord på min avläsning.

Själv fick jag ett kort som sade att min livsuppgift innebär att jag kommer att genomgå ett karriärbyte.

Och på avläsningen fick jag att jag står vid ett vägskäl och att jag har mycket healing i mig. Tjejen blev så varm av min healingenergi att hon inte kunde koncentrera sig.
andar, andra sidan, budskap, healing, medial, meditation,