Härom kvällen när jag höll på och torkade hundspya från vardagsrumsmattan så började makens mobil helt plötsligt att spela punk på hög volym.


Jag lyckades inte få stopp på eländet så jag fick springa ut med mobilen till maken i garaget. Då berättade han att den gjort likadant när han cyklade hem från jobbet.

I förrgår hade mobilen tydligen gjort samma sak igen och dessutom berättade maken att hans väska med fotbollsgrejer konstant låg nedvält på garagegolvet fast maken lyfte upp den och såg till att den stod stadigt.

Det var alltså dags för Nilla att koppla upp sig igen :-)

Mobilen var det en man kopplad till maken som tydligen uppskattar teknik och att kunna "visa" sig genom så fiffiga saker :-)

Däremot så verkar det vara en mer platsbunden ande som härjar i garaget. En något svårpratad ande som troligtvis var präst här i området någon gång i början/mitten av 1800-talet.

När vi googlade efter seansen så hittade vi faktiskt en man med det namnet som jag fick fram som arbetade som söndagsskollärare och pastor inom missionskyrkan här i mitten av 1800-talet. Nu kan vi ju aldrig veta om det är samma man men lite spännande är det ju att den enda präst/pastor jag hittade på nätet för den tiden hade just det namnet jag hade sagt under seansen.

Det är många som frågat mig om vi aldrig är rädda med all aktivitet här hemma men det är vi faktiskt inte. Allt som oftast är det ju våra egna anhöriga som busar runt och de ger oss nog inte mer än vi tål ;-)