Igår var det kurs igen och det kom att handla en del om intuition för mig.

Först fick vi alla dra varsitt kort och så skulle vi känna vad kortet förmedlade till oss utan att titta på det.

Jag kommer inte ihåg ordagrant vad jag fick till mig men det var typ att jag har kraften och styrkan inom mig nu är det upp till mig att lära mig att lita på den så att jag så småningom kan arbeta med den. Kortet jag fick är bild på längre ner eftersom jag och bloggappen inte riktigt är övrens.

Som vanligt hade vi lite övningar där vi förmedlade kontakt med anhöriga på andra sidan. Där tycker jag mest att det handlar om att förstå de bilder andarna visar så att man gör rätt tolkning. Inte helt lätt men övning ger färdighet.

Som avslutning skulle vi skriva ett inspirationstal till en person vars namn stod på en lapp vi fått men inte fått titta på. När vi skrivit färdigt och får titta på läpparna visar det sig att vi fått skriva till oss själva :-) Har tagit foto på inspirationstalet längre ner.

Och vår lärare sade något väldigt klokt. Vår egen ande (den som även kallas intuition eller magkänsla) är minst lika klok som de andra andar vi har kontakt med. Det ska jag försöka komma ihåg eftersom jag uppenbarligen ska våga lita mer på min intuition.